Kelab Green Team Anjur Program Kebersihan Pantai

ISNIN, 12 JUN - Kelab Green Team di bawah naungan Kelab Kewangan dan Perbankan HE06 baru-baru ini mengadakan program berkaitan kebersihan pantai bertempat di Pantai ODEC, Universiti Malaysia Sabah (UMS).

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh kelab itu, program tersebut bertujuan untuk membangkitkan kesedaran ahli-ahli kelab terhadap amalan budaya hijau.

Selain itu, ia juga bagi memupuk dan membina semangat cintakan alam sekitar di samping mengeratkan silaturahim sesama mereka.

Menurut kenyataan itu lagi, selain pembersihan pantai turut diadakan acara sukaneka seperti permainan tali panjang, teka gambar dan permainan bola beracun.

Program tahunan kelab itu disertai  31 peserta dan 16 ahli jawatankuasa Kelab Green Team.

Sumber: Kelab Green Team