Warga UMS Dipelawa Hadir FKI IR4.0 Public Talk Series 2020

SELASA, 14 JANUARI - Warga Universiti Malaysia Sabah (UMS) dipelawa untuk menghadiri FKI IR4.0 Public Talk Series 2020 anjuran Fakulti Komputeran dan Informatik UMS.

Menurut kenyataan FKI, ceramah tersebut akan dilaksanakan secara bersiri bermula Januari hingga Julai 2020.

“Ia dilaksanakan sebanyak 14 kali dengan topik yang berbeza. Tarikh penganjurannya ialah pada 22 Januari, 05 dan 19 Februari, serta tarikh 04 dan 18 Mac.

“Ia kemudiannya bersambung lagi pada bulan seterusnya iaitu pada tarikh 01, 15 dan 29 April dan 13 Mei 2020,” demikian menurut kenyataan tersebut.

Lima lagi ceramah FKI IR4.0 akan diadakan pada 03 dan 17 Jun, serta pada 01,15 dan 29 Julai 2020.

Setiap sesi ceramah akan berlangsung di Auditorium, Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (JTMK)  bermula pukul 10.00 pagi hingga 12.00 tengahari.

Mereka yang berminat boleh membuat pra pendaftaran melalui pautan https://forms.gle/8PqA7p9ej4otQUsk6.