Mesyuarat Agung Tahunan PPUMS Kali Ke-9 (MAT)

PPUMS 2015 1

Selasa, 23 Jun - Persatuan Bukan Akademik Pengurusan dan Pegawai UMS Profesional (PPUMS) akan mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan yang ke-9  (MAT) pada 25 Jun 2015. MAT akan diadakan di Avangio Hotel, Metro Town, Jalan Lintas bermula pada jam 2.30 petang.

Menurut satu kenyataan daripada PPUMS, untuk menyokong Program EcoCampus UMS, MAT 2015 tidak akan mencetak Buku Program, Minit Mesyuarat dan Perlembagaan PPUMS. Walaubagaimanapun, ini boleh diakses dengan menggunakan telefon pintar atau Kod QR untuk tablet.

Ahli PPUMS dinasihatkan untuk memuat turun secara percuma dokumen-dokumen ini atau memasang pembaca QR Kod pada telefon pintar mereka. Bagi pengguna Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client&hl=en, manakala bagi pengguna iOS / Apple: https://itunes.apple.com/en/app/qr-pembacauntukiphone/id368494609mt=8.

Tahun ini MAT akan melihat pengundian ahli-ahli Exco yang baru bagi sesi 2015/2017. Pengundian itu juga akan dilakukan dengan menggunakan sistem pengundian elektronik melalui 'e-Undi' dan ahli-ahli yang hadir digesa mengundi menggunakan akaun HROnline mereka dan PIN.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk kepada Thomas George di Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau Mohd. Saffuan Yakub di Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Naib Canselor UMS, Profesor Datuk Dr. Mohd. Harun Abdullah dijangka memeriahkan sambutan itu, yang kemudiannya akan disusuli dengan majlis berbuka puasa di tempat yang sama.

Semua ahli PPUMS adalah dialu-alukan dan cabutan bertuah juga akan diadakan. - FL

Bahagian Citra dan Media