biskut fsmp

KHAMIS, 25 JUN - Sempena sambutan Aidilfitri pada Julai depan, Fakulti Sains Makanan dan Pemakanan (FSMP) Universiti Malaysia Sabah (UMS) hari ini melancarkan tempahan dan jualan Biskut Berserat Tinggi.

“Biskut ini diperkenalkan kepada warga kampus dan orang ramai dengan harga promosi RM 18 setin iaitu setiap tin mengandungi 30 biskut yang rangup serta memiliki 20 peratus lebih serat, bebas translemak dan tanpa bahan pengawet,” ujar beliau.

Tambah beliau, biskut berperisa butter dan oat itu dianggarkan terjual sebanyak 1000 tin menjelang bulan Syawal nanti.

“Ini merupakan salah satu aktiviti warga FSMP dan ia sekali gus dilihat mampu menjana pendapatan untuk fakulti,” katanya.

Tempahan boleh dibuat dengan menghubungi Erna ditalian 088-320000 sambungan 8733 atau Masran ditalian 014-6530687.–ZMD

Bahagian Media dan Citra